Hinnasto 2

 

 

Valitettavasi kaikkia palveluita ei pysty etukäteen hinnoittelemaan, koska asiakkaan tarvitsema apu ei välttämättä ”osu” mihinkään yllä olevasta palvelukategorioista. Tällöin neuvottelaan asiakkaan kanssa ja haetaan yhdessä ratkaisua asiakkaan tarpeeseen. Valitettavasti Apple (esim. MacBook Air) tietokoneiden kanssa työskentely ei ole vahvuuteni, joten niiden kanssa työskentelyni on hitaampaa kuin PC/Android tablettien kanssa.

HUOMIO Pk-yritykset/pienet yhdistykset
Minulla on myös erikoisosaamista tietoturvaan liittyen (Virus torjunta, varmuuskopiointi, palomuuri)
Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä varmuuskopiointi ohjelmistoa, voidaan käyttää Ohjelmaa, jonka olen itse tehnyt (JH_BU) ohjelma itsessään on maksuton, käyttöönoton opastus 30 €

Mikäli haluat myydä tietokoneesi/tabletin, niin esimerkiksi tietokoneen kiintolevyn täydellinen puhdistaminen 35 €/ krt (mikäli levyllä on esim. asiakasrekisterejä tai muuta salassa pidettäviä tietoja, tyhjennys tapahtuu niin perusteellisesti että niitä ei voi sieltä palauttaa)

Kulukorvaus
Alle 10 km ajomatka asiakkaan luo 0 €. Tämän ylimenevältä osuudelta 0,43 € /km (edestakainen matka, esim. Yrityksen toimipaikka-Nokian keskusta, yhteen suuntaan 13 km, eli kokonaisveloitus 26 km)

Koska olen Kevyt-yrittäjä, laskutus toimii ukko.fi palvelun kautta.
Ukko.fi palvelun kautta minulla on myös vakuutus, jokaisen asiakaskäynnin yhteydessä.
Ota rohkeasti yhteyttä, jos ongelmia Tietokoneen/tabletin kanssa!