Hinnasto

Tuote Kuvaus Hinnasto
Tietokone tai tabletti Ongelmanratkaisu / selvitys ensimmäinen tunti 15€/h
  Ongelmanratkaisu / selvitys seuraavat tunnit 10€/h
  ongelmanselvitys, useimmat tapaukset 20-30 €
  ongelmanratkaisu, useimmat tapaukset 30-50 €
Kotisivut
Kotisivujen perustamien, asiakkaan materiaalin pohjalta perusrakenne 1-2h 40 €
Kotisivujen rakentaminen ja niiden ylläpito Työtunti 20 €/h
Neuvonta puhelimessa sivujen luonnin jälkeen Sisältyy asiakassuhteeseen 0 €/h
hinnat alv 0%

 

 

 

PALVELUIDEN HINNAT

 

  • Tietokoneen/tabletin ongelman selvittäminen
  • 20–30 € (riippuu selvittämiseen kuluneesta ajasta)
  • Tietokoneen/tabletin ongelman selvittäminen, 30–50 € (riippuu työn määrästä), ongelman korjaaminen 15 € ensimmäinen tunti, jonka jälken 10 € tunti.
  • Nämä molemmat teen joko toimistolla tai asiakkaan luona ( työn tilaajan toiveen mukaan) Mikäli työ tehdään toimistolla, yrittäjä toimittaa niinsanotun ”Lokitiedoston” josta ilmenee mitä on tehty
  • Web-sivujen perusrakentaminen 40 € (sisältää kotisivutilan hankkimisen, sekä asiakkaan toivoman internet osoitteen (esimerkiksi https://www.yrityksennimi.fi) mikäli osoite on käytettävissä. Osoitteita hallinnoi Traficom, mutta sen voi hankkia välittäjän, eli jonkin kotisivutilaa tarjoavan yrityksen kautta. JHPC-Asennnuksen käyttämän palvelun hinta on 9€/vuosi internet osoitteesta, sekä kotisivutila 9,18 €/kk. En voi mainostaa käyttäämääni palvelua, mutta palveluiden hinnoissa on merkittäviä eroja
  • Asiakkaan niin halutessa kotisivujen ylläpidon opastus 20 €/tunti. Sisältää myös puhelimitse annettavan opastuksen. Puhelimessa tapahtuva neuvonta on pääsäntöisesti maksutonta (poikkeuksena esim. tietomurron selvittäminen)
  • Yrityksen liittyvät kotisivujen päivitys työt 20 €/tunti
  • Valitettavasti Apple (esim. MacBook Air) tietokoneiden kanssa työskentely ei ole vahvuuteni, joten niiden kanssa työskentelyni on hitaampaa kuin PC/Android tablettien kanssa.

Yllä oleviin palveluihin ja niiden hintoihin ei ole lisätty ALV:n osuutta.

Valitettavasi kaikkia palveluita ei pysty etukäteen hinnoittelemaan, koska asiakkaan tarvitsema apu ei välttämättä ”osu” mihinkään yllä olevasta palvelukategorioista. Tällöin neuvottelaan asiakkaan kanssa ja haetaan yhdessä ratkaisua asiakkaan tarpeeseen.

 

 

Jos tietokoneen/ tabletin ongelmaa tehdään asiakkaan luona, arvio ongelman korvaamiseen kerrotaan asiakkaalle. Samoin, jos ongelman ratkaisua tehdään yrityksen toimistolla, selvitään sekä ongelman laatu ja sen vaatimat toimenpiteet asiakkaalle.

Erityisesti tässä mottoni ”Ihmiseltä ihmiselle” on tärkeässä osassa.

 

 

Kulukorvaus

Alle 10 km ajomatka asiakkaan luo 0 €. Tämän ylimenevältä osuudelta 0,43 € /km (edestakainen matka, esim. Yrityksen toimipaikka-Nokian keskusta, yhteen suuntaan 13 km, eli kokonaisveloitus 26 km)

 

Koska olen Kevyt-yrittäjä, laskutus toimii ukko.fi palvelun kautta.

Ukko.fi palvelun kautta minulla on myös vakuutus, jokaisen asiakaskäynnin yhteydessä.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos ongelmia Tietokoneen/tabletin kanssa!

 

HUOMIO Pk-yritykset/pienet yhdistykset

Minulla on myös erikoisosaamista tietoturvaan liittyen (Virus torjunta, varmuuskopiointi, palomuuri)

Mikäli asiakkaalla ei ole käytössä varmuuskopiointi ohjelmistoa, voidaan käyttää Ohjelmaa, jonka olen itse tehnyt (JH_BU) ohjelma itsessään on maksuton, käyttöönoton opastus 30 €

 

Mikäli haluat myydä tietokoneesi/tabletin, niin esimerkiksi tietokoneen kiintolevyn täydellinen puhdistaminen 35 €/ krt (mikäli levyllä on esim. asiakasrekisterejä tai muuta salassa pidettäviä tietoja, tyhjennys tapahtuu niin perusteellisesti että niitä ei voi sieltä palauttaa)